Udgivelser & rapporter omkring tiltrækning af Generation Y, Z og Alpha

CompanYoung udgiver løbende undersøgelser og skriv, der giver inspiration og indsigt i tiltrækning og rekruttering af Generation Y, Z & Alpha. Vores rapporter og analyser udarbejdes i tæt samarbejde med vores kunder.

Vores rapporter & analyser

Sep 28 · 4 min læsning
Viden

Unges valg af uddannelse og karriere 2021

CompanYoung udgiver årligt Danmarks største analyse af unges valg af uddannelse og karriere for at styrke samarbejdet mellem brancheorganisationer, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og unge
Oct 27 · 5 min læsning
Viden

Unges valg af ungdomsuddannelse 2020: Rejsen mod valget

Igen i år har de unge stået overfor et valg, som kan være afgørende for deres fremtid. Mulighederne er ikke blevet færre siden i fjor, og unge mener stadig, at det er svært at vælge ungdomsuddannelse.
Oct 27 · 5 min læsning
Viden

Unges valg af efterskole 2020: Rejsen mod valget

Når de unge vælger efterskole, er det med den drastiske livsomvæltning som udgangspunkt. Derfor er det vigtigt at have kendskab til de unges beslutningsproces og de faktorer, som påvirker den.
Oct 14 · 2 min læsning
Viden

Unges valg af elevplads 2020: Rejsen mod valget

‘Unges valg af elevplads 2020’ giver læseren kendskab til og forståelse af de unges beslutningsproces. Det er konkret indsigt, som du kan inkorporere i din rekruttering, så du kan finde den rette elev til din virksomhed.
Jul 17 · 2 min læsning
Viden

Rapport: Unges valg af ungdomsuddannelse 2019

Mange unge har svært ved at overskue valgmulighederne i forhold til ungdomsuddannelser og føler samtidig et pres for at vælge rigtigt. Få forståelse for den unges beslutningsproces frem mod valget af ungdomsuddannelse.
Jul 16 · 2 min læsning
Viden

Rapport: Unges valg af efterskole 2019

Hvilke overvejelser og forventninger har unge i forbindelse med valg af efterskole? Få svaret i CompanYoungs rapport, hvor ca. 6.000 unge fra 56 efterskoler og næsten 2.000 forældre har deltaget. Hent rapporten her.

Unges valg af uddannelse

Vores undersøgelser af unges valg af uddannelse og karriere udkommer hvert år i form af specifikke rapporter. Med dem kortlægger vi de faktorer, som er afgørende i de unges beslutningsproces. Uddrag af vores rapporter er tilgængelige nedenfor. Ønsker du den komplette indsigt er det muligt at tilkøbe den fulde rapport.

Unges valg af efterskole 2020

Unges valg af elevplads 2020

Unges valg af ungdomsudd. 2020

Unges valg af efterskole 2019

Unges valg af elevplads 2019

Unges valg af ungdomsudd. 2019

Unges valg af efterskole 2018

Webinar

Når vi har foretaget vores undersøgelser, præsenterer vi de overordnede resultater derfra via webinar. Her deler vi aktuel viden om, hvordan unge vælger uddannelse og karriere, og svarer på spørgsmål fra seere undervejs.

 

Vi har samlet alle webinar samme sted – tjek ‘CompanYoung Webinar Replays’ ud.

Gå til ‘Webinar Replays’

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her