Rapport: Unges valg af efterskole 2019

I 2019 udgav CompanYoung vores årlige rapport, hvor 6.058 unge har delt deres overvejelser om valget af efterskole med os. Analysen omfatter besvarelser fra elever såvel som forforældre. Resultaterne deler vi med dig i Danmarks største analyse om ‘Unges valg af efterskole’.

Mike Neve Villadsen

16. juli 2020 · 2 min læsning
CompanYoung

“Unges valg af efterskole 2019”-rapporten er udarbejdet med besvarelser fra ca. 6.000 efterskoleelever og næsten 2.000 forældre fra 56 efterskoler.

Rapporten har til hensigt at give læseren indgående kendskab og forståelse for unges valg af efterskole.

Respondenterne er blevet spurgt ind til forskellige temaer indenfor fire overordnede kategorier: Forestilling, ønsker, adfærd og påvirkning.

Rapporten giver indsigt i de unges overvejelser indenfor spørgsmål såsom:

  • Hvorfor vælge de unge at tage på efterskole?
  • Hvilke elementer er afgørende?
  • Unges brug af sociale medier
  • Betydning af åbent hus
  • Hvem påvirker valget?

Afslutningsvis indeholder rapporten anbefalinger til hvordan man som efterskole kan bruge denne viden.

 

Unges valg af efterskole 2019: Få fat i rapporten

Få indsigt i afgørende viden om unges valg af efterskole. Der er to måder, hvorpå du kan få adgang til denne viden.1. Hent et gratis uddrag

Du kan hente en gratis ‘Light’-version af rapporten, hvor du får en opsummering af de tendenser, vi har fundet, samt nogle af de generelle konklusioner, vi kan drage på baggrund af de unges svar.

Hent uddrag

 

2. Få fuld indsigt i unges valg af efterskole

Få fuld indsigt i unges valg af efterskole med den fulde rapport og analyse. Rapporten kan købes til kr. 1.995. Her får du en dybdegående indsigt i alle de vilkår og variabler, der spiller ind på unges valg af efterskole.

Få fat i dit eksemplar af ‘Unges valg af efterskole 2019’ ved at sende din forespørgsel her:

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her