E-bog: Sådan vil unge rekrutteres

Denne e-bog stiller skarpt på at give arbejdsgivere en bedre forståelse for, hvordan de unge gerne vil rekrutteres. Virksomheder kan bruge dette til at tiltrække fremtidens talenter og skabe et bedre rekrutteringsforløb for alle.

Christian Mehlsen

18. januar 2019 · 2 min læsning
CompanYoung

E-bogen er baseret på en kvantitativ undersøgelse med 200 respondenter fordelt over hele landet i aldersgruppen fra 20-35 år – alle med forskellige uddannelser – og en fokusgruppe med 10 nyuddannede unge, som gennem en saglig debat har skabt forskellige tematiseringer og løsninger på, hvad arbejdsgivere kan gøre for at skabe en bedre rekruttering.

Tema 1: Ansøgningsprocessen

Hvordan kan virksomheder optimere deres jobopslag? Hvor mange unge tilpasser deres CV i hver ansøgning? Og er det attraktivt for ansøgere uploade en video af sig selv? Få svar på, hvad de unge prioriterer i en ansøgningsproces.

“I fokusgruppen nævnes det blandt de unge, at de bruger meget tid på at lave motiverede ansøgninger – fra flere timer til dage. De fleste af de unge har dog en forventning om, at det er CV’et, der vægtes højest blandt arbejdsgivere”.

Tema 2: Ansættelsesproces

Hvor mange tests er det acceptabelt at skulle tage i en ansøgningsproces? Og hvad er en god afslagsmail? Få svar på hvilke præferencer unge har ift. ansættelsesprocessen.

Når en kandidat har sendt sin ansøgning afsted til en virksomhed, forekommer der oftest en længere periode, hvor man venter på et positivt eller negativt svar. Ifølge spørgeskemaet ønsker 82 % af de unge en klar fornemmelse af, hvilke deadlines og vigtige datoer, der er i processen. Ifølge de unge er dette ikke altid tydeligt.

Download e-bogen

Ønsker du at downloade “Sådan vil unge rekrutteres”, så udfyld vores konktaktformular og få sendt e-bogen direkte til din mail.

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her