Skive College
Kunde

Skive College

Case

CREATE IT

Projekt
Ny kommunikationsstrategi og visuel identitet
Historien

I 2017 fusionerede Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole og blev til Skive College. De oplevede fra start udfordringer med at skabe kendskab i en tid, hvor unge har et væld af veje at gå.

Skive College ønskede en ny visuel identitet, der kunne øge kendskabet til skolen og bidrage til tiltrækningen af nye elever.

Kommunikationsstrategien udarbejdes på baggrund af viden om skolen og om målgruppen. På baggrund heraf skabte vi et tidssvarende logo og en visuel identitet, der taler til målgruppen. Skive College ønskede også, at deres visuelle identitet skulle afspejle de mange forskellige uddannelser, de tilbyder.

Derfor bærer deres digitale fremtræden præg af at vise skolens mangfoldighed – og hvordan nuværende og kommende elever på Skive College er med til at skabe noget.

Hjemmesiden er skolens digitale hoveddør, hvor potentielle elever ofte for første gang stifter bekendtskab med Skive College. Det er derfor vigtigt, at den tiltaler målgruppen. Desuden er det er her, de unges veje samles, hvorfor den skal være let at navigere rundt på.

For at lede målgruppen ind på hjemmesiden, er Skive Colleges tilstedeværelse på de sociale medier afgørende. En vigtig del af strategien har derfor været, at de forskellige platforme interagerer.

Skive Colleges tydelige DNA på deres digitale platforme skal bidrage til den gode fortælling om skolen. Formålet er, at det øger eksponeringen i målgruppen – og sikre et solidt fundament for fremtidens tiltrækning af elever.

Med udgangspunkt i skolens værdier og målgruppe, er der skabt en identitet, der afspeljer skolens evne til omfavne bredt. Fælles for deres uddannelsesveje er, at man som elev på skolen er med til at skabe noget.

CREATE IT.