Nørresundby Gymnasium & HF
Kunde

Nørresundby Gymnasium & HF

Case

#NGHF

Projekt
Historien

Nørresundby Gymnasium & HF bestræber sig på at stå stærkere i deres tiltrækning af elever samt på at skabe et godt image blandt unge i markedsområdet. CompanYoung er i denne sammenhæng blevet samarbejdspartner på baggrund af vores store viden og indsigt i målgruppen.

Gennem studieretningshæfter og en ny hjemmeside har vi skabt en ny visuel identitet, som fremhæver de mange muligheder, gymnasiet rummer.

Hæfterne og hjemmesiden er efterfølgende blevet anvendt af studievejledere til åbent hus-arrangementer og på studiemesser. Her får man som potentiel elev et indblik i, hvordan livet som studerende på #NGHF er, hvilket har skabt en skarpere profilering af gymnasiet og herved et stærkere fundament for fremtidig elevtiltrækning.

“Vi indgik i 2014 samarbejde med CompanYoung omkring en skarpere profilering af Nørresundby Gymnasium & HF, da vi har brug for at stå stærkt ift. fremtidens elevtiltrækning. 

Vi skal tiltrække en målgruppe, der hele tiden bevæger sig, og derfor kan det være svært for os at følge med ift. medier og platforme. Vi valgte CompanYoung, da vi har brug for en samarbejdspartner med en stor viden om den unge målgruppe og medier. 

Allerede fra de indledende møder var det klart for os, at CompanYoung kunne sikre os en tilstedeværelse i de unges nyhedsstrøm. Vi har fået udviklet nye præsentationsmaterialer og en ny
hjemmeside, som matcher vores egen selvopfattelse og ikke mindst er
appellerende for målgruppen. Samtidig har CompanYoung sikret os nogle værktøjer ift. sociale medier, så vores indsats hér nu er langt skarpere end tidligere.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i årene fremover.”

Niels Magnus Christensen
Vicerektor, Nørresundby Gymnasium & HF