CompanYoung køber konsulenthuset Edura for at investere i fremtidens tiltrækning

Fremtidens tiltrækning og rekruttering handler om den gode totaloplevelse

I en verden, der bliver mere og mere transparent, og hvor både gode og dårlige oplevelser bliver delt vidt og bredt, tror vi på, at det i fremtiden ikke er nok at arbejde med de klassiske tiltrækningsaktiviteter, for at vinde de unges interesse.

Kravene til “produktet” – i form af en god uddannelse eller arbejdsplads – har en større og større indflydelse på en organisations evne til at tiltrække de helt rette unge. Derfor ser vi i CompanYoung, at tiltrækning i fremtiden vil flyde sammen med fastholdelse.

Og da CompanYoung er – og fortsat ønsker at være – den førende samarbejdspartner inden for tiltrækning af unge, ser vi det som en helt naturlig udvidelse af vores ydelser, således vi kan rådgive og hjælpe vores kunder indenfor det, der sker efter den unge er startet.

For at kunne levere services af den samme høje standard som vi er kendt for i dag, har vi opkøbt konsulenthuset Edura, som har et stærkt strategisk fokus på digitalisering af uddannelsessektoren, digital læring, datadrevet skoleledelse og fastholdelse af elever og studerende.

Derfor går vi sammen

Opkøbet af Edura kommer til at give et kompetenceløft på “begge sider”, som sætter os i stand til at løfte nye typer af opgaver – både hver for sig og i fællesskab.

Edura får direkte adgang til CompanYoungs unikke viden omkring målgruppen, som kan bruges til at styrke produkter og leverancer, og CompanYoung får adgang til Eduras høje faglighed og ekspertise, og kan binde ydelser sammen på tværs.

Tilsammen kan vi nu levere fra det første kendskab stiftes, til den unge succesfuldt offboardes efter endt uddannelse- eller karriereforløb.

CompanYoung er nu 360-graders leverandør inden for tiltrækning og fastholdelse.

Edura er den manglende brik i CompanYoungs puslespil

Hvad betyder det for vores kunder?

For vores kunder er der en række åbenlyse fordele de kan nyde godt af. Et par af de vigtigste er blandt andet, at de fremadrettet får én samarbejdspartner, der kan udvikle og eksekvere sammenhængende løsninger på tværs af tiltrækning og fastholdelse. Derudover får de, de vidensbaserede træfsikre koncepter som CompanYoung er kendt for, koblet med Eduras stærke individuelle strategiske løsninger og implementeringsevner.

1 + 1 = 3

CompanYoung og Edura kommer til at fortsætte som selvstændige virksomheder, med de samme eksterne kontaktpersoner som hidtil.

Der vil dog være klare snitflader mellem de to virksomheder, som vil arbejde sammen på en lang række projekter, og vil anvende hinandens kompetencer på tværs – til gavn for vores kunder.

CompanYoung Group A/S består nu af 70 specialister inden for tiltrækning- og fastholdelse af unge.

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvem Edura er, og hvad de laver, så kan du læse mere om Edura her:

Læs mere om Edura

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om CompanYoung og Edura, samt hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.